BBQ'tje

Veelgestelde vragen

Een BBQ-Box is de ideale oplossing om te genieten van een heerlijke barbecue zonder jezelf druk te maken over de voorbereiding ervan. Je stelt jouw box online samen zoals jij het zelf wenst en wij leveren het gekozen vlees-vis- & groenten assortiment, sausjes en eventuele bijgerechten kant-en-klaar aan huis. Alles is bereid en klaar om te serveren. Rest jou enkel nog het vuur aan te steken en te bakken!

Stap voor stap breiden we uit naar meerdere gemeentes in België. Laat hier je gegevens achter zodat we je een bericht kunnen sturen van zodra we actief zijn in jouw gemeente.

Wij leveren jouw BBQ-Box op de door jouw gekozen leverdatum doorgaans tussen 8 – 20u. Het geschatte levertijdstip wordt jou één dag op voorhand doorgegeven per mail.

Niet getreurd… één van jou buren heeft jouw BBQ-Box in ontvangst genomen. Kijk snel in je brievenbus waar je ons bericht zal terug vinden met de contactgegevens van jouw buur. Je kan hier de box gaan ophalen.

Wij raden jou aan om de box één dag eerder te laten leveren. Je wenst bijvoorbeeld te BBQ’en op zondag om 14u. Wij raden je aan om de box te laten leveren op zaterdag tussen 8-20u.

Neen! Je kan 7/7 bestellingen bij ons plaatsen, inclusief zon- en feestdagen.

Al onze producten zijn kraakvers, huisbereid en worden ten vroegste de dag voor verzending klaar gemaakt om optimale smaakbeleving te garanderen.

Al onze producten worden in gekoelde camionetten vervoerd.

Bewaar deze steeds op een gekoelde plaats tot wanneer je hem effectief gaat gebruiken.

Bestellen en betalen gaat online in 3 eenvoudige stappen. Je kan kiezen uit de betaalmogelijkheid die het best bij jou past.

Neen, eens we jouw betaling ontvangen hebben is het order definitief! Controleer dus je bestelling goed alvorens je betaalt.

Geen probleem! Bestel gewoon een nieuwe BBQ-Box op hetzelfde adres.

Het minimum aantal personen per bestelling  is 6, een maximum is er niet.

Voor een iemand met een normaal eetpatroon is het ruim voldoende. Denk je toch dat jouw gezelschap meer eet dan de gemiddelde BBQ-liefhebber? Bestel dan voor enkele personen extra.

Neen, dit doen we momenteel nog niet.

We vernemen het graag via delivery@bbqtje.be.

Ben jij ook zo enthousiast over jouw BBQ-Box?

Deel het met ons en je vrienden op Social Media!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tijdelijk geen Delivery!  

Wegens de enorme drukte, stoppen wij tijdelijk met onze delivery. 
Bestellingen vanaf 15 personen, kunnen nog geplaatst worden via mail (info@bbqtje.be) 
Dankjewel voor jullie begrip!